Advertisement

Pause Slime Challenge Bobi Gel Slaym Eğlenceli Çocuk Videosu Dila Kent

Pause Slime Challenge Bobi Gel Slaym Eğlenceli Çocuk Videosu Dila Kent Pause Slime Challenge Bobi Gel Slaym Eğlenceli Çocuk Videosu Dila Kent. Pause slime challenge lar çok eğlenceli oluyor. Kuki borik ve yogi den sonra şimdiden bobi aramıza katıldı. Bobi biz Slime yaparken geldi ve çok komik anlar yaşadık. Eğlenceli ve çok güzel bir video oldu iyi seyirler.

►Instagram:


Diğer Videolarım;

► Siyah Örümcek Yağmur Kuzenim Örümcek Oldu


►Gerçek Hayatta Hello Neighbor 100 Bin Abone Butonum


►Slime Okulu Öğretmen Öğrenci Spor Yapıyoruz


►Doğru Yalan Jelibon Challenge


►Görevli Slime Challenge Zarftan Ne Çıkarsa Slaym


►Gerçek Hayatta Granny Anneanneden Gizli Slime



Merhaba Ben Dila, YouTube kanalımda Her Gün Dila Kent Ailesi için birbirinden güzel videolar paylaşıyorum. Kanalımda Challenge, Oyuncak, LOL Bebek, Barbie Kombin Challenge, Slime, Kendin Yap, Eğlenceli Çocuk Videosu gibi bir sürü eğlenceli ve komik video bulabilirsiniz. Dila Kent Ailesi eğlenceyi çok sever , Eğlence ise Dila Kent Ailesinin işi.

Sizde abone olup, ailemize katılın 🦄💜


İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Dila Kent,DilaKent,Barbie Kent,Dila,Oyuncak,Çocuk,Eğlence,Eğlenceli,Sürpriz,Oyuncak Videoları,Eğlenceli Çocuk Videosu,slime,challenge,slime challenge,slaym,slaym çalınç,dila kent slime,slime dila kent,Dila Kent slime videoları,slime videoları,Dila Kent slime challengeleri,Dila Kent slime videoları izle,pause slime challenge,pause slime,pause slime kuki,pause slime dila kent,pause slime borik,pause slime bobi,pause slime çalınç,pause slime bobi gel,

Post a Comment

0 Comments