Advertisement

COLOR SKY 5K RENK KOŞUSU FESTİVALİ !!! #colorsky5k #colorrun #doğukanmanço

COLOR SKY 5K  RENK KOŞUSU FESTİVALİ  !!! #colorsky5k #colorrun #doğukanmanço RENKLİ KOŞU NEDİR ?

Amerika’da başlayıp tüm dünyaya yayılan Renkli Koşu bir yarış değil her yaştan, her bedenden insanın ister koşarak, ister yürüyerek ama mutlaka çok eğlenerek tamamlayacağı bir Koşu Festivalidir. Color Sky 5K ile stresinizi bir kenara atacak, hayatınıza renk katacak, daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyim yaşayacaksınız! Bu etkinlik davetine aileniz ve arkadaşlarınızla beraber katılabilir ve bu sıradışı deneyimi birlikte yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar Renkli Koşucu olan yüz binlerce kişi hayatlarında ilk kez 5 km koştular.

3 Adımda Renkli Koşu
Festival alanında beyaz Color Sky 5K T-Shirtlerle koşuya başlayın.
Her bir KM’deki renk istasyonlarında, bedensel engelliler ve gönüllüler tarafından, farklı Color Sky 5K renkleriyle dizayn edilen renkli toz yağmuruna yakalanın. (1.km:sarı, 2.km:yeşil, 3.km:pembe, 4.km:mor)
Finish’e varınca beyaz T-Shirtleriniz ve siz DJ eşliğinde Finish Festivaliyle zaferinizi kutlayın.

Renkli toz nedir ?
Renkli Koşu’da kullanılan toz, gıda boyasıyla renklendirilen %100 mısır nişastasıdır. Renkli toz izleri bir yıkamadan sonra büyük oranda çıkar ancak bazı katılımcılarda renklerin çıkması daha uzun sürebilir. Renklerin daha kolay çıkması için özellikle güneş kremi ve saç kremi kullanınız.

Koşu Paketi
Koşu paketinizde :
1.Koşucu numarası
2.Color Sky 5K T-Shirt
3.Geçici dövme
4.Renkli toz 2 adet
5.Koşucu bilekliği vardır.

Bu Taraz İçeriklerin Devamıi çin Kanalıma Abone Olup Videoya Beğeni Atmayı Unutmayınız. Teşekkür Edip İyi Seyirler Diliyorum.

color sky 5k,color sky istanbul,color sky 5k istanbul renkli koşu,renkli koşu,renkli koşu festivali,renkli koşu festivali izmir,renkli koşu festivali bursa,renkli gökyüzü,renk koşusu,doğukan manço,doğukan manço şarkıları,doğukan manço dj performans,istanbul festivali 2019,color sky 5k 2019,renk koşusu 2019,koşmak,uzun mesafe koşu,uzun mesafe koşu teknikleri,boya koşusu,eğlence,aksiyon,macera,boya festivali,boya festivali hindistan,color,boya,

Post a Comment

0 Comments